Summa sidvisningar

onsdag 29 maj 2013

Allt går att använda!!

Igår så städade jag bl-a på min sy plats på köksbordet,,,,,vid min sy maskin ,och då menad jag städade.Där låg stora bitar tyg ,små bitar tyg och skrufs....(snart har vi ju våra barnbarn här och skall vi sitta och äta vid köksbordet under sommaren är det dags att städa eller röja).Dessa lite störra tyg bitar vek jag fint ihop,,kanske vevas de en dag eller så används de till annat..

De där små omöjliga tygbitarna ni vet som egentligen skulle  kunna slängas i soperna......men ....då kommer ju ekorren fram igen ....duracellkaninen syr ihop och Bambi njuter.....


och vips av alla dessa  omöjliga scarps så växte en ""papperskorg "" fram till kommande sopor som hamnar  på köksbordet eller jämte symaskinen på golvet......ni vet alla dessa trådar....


 
 
 Papperskorgen  sydde jag  som en stor nessecär... 15inch hög blev den  av alla de där omöjliga tygbitarna som nu blev möjliga....!!
Jag har satt dukvadd emellan lagren och stadgat upp den med viledona.

Denna ""papperskorg"" kommer att passa bra hoppas jag  till Majs scraps utmaning jag är med och deltar .Om några dagar är det redovisning  hos Majas Paradis., och jag kommer också att visa mina arbeten här på min blogg.Ekorren,,duracell kaninen eller Bambi skickar Onsdags kram till Er!!