Summa sidvisningar

fredag 17 juni 2011

Uppe tidigt ,sent isäng??

Godmorgon ,eller godmiddag på Er!!
Idag var vi uppe med tuppen ,ställde tom. klockan för att vakna i tid ,,,OCH,,, åka till Ullared!!!En bra dag när man har med sig smått sällskap..för det var inte mycket folk där.

Det var inte svårt att fylla vagnen med saker,för Gekås har ett STORT utbud av varor.Tyvärr så har de inga tyger ännu,,,tur kanske....

Jag vill fortsätta idag och visa våra tavlor som vi sytt till MVC här i Varberg.Som ni säkert förstår så har vi jobbat och jobbat i våran grupp,med att dels få fram motiv som passar till ändamålet,,sedan göra mönster ,,leta tyger som passar.Här var vi lite bortskämda måste jag erkänna,,för vi har ju Annas tyger här och kan välja och vraka,men ändå!!
Rita ,klippa ut,,montera och sy ..Vi har sytt all langett för hand,,och tillslut inte minst få våra skapelser till att bli en vägg  tavla.


Två av våra fyra tavlor skall sitta på var sin  barnmorskas  patientrum,och här är en av dem!!!

Tack alla ni som igår kommenterade och gillade tavlan,, livets träd.


Här är blandväder idag ,,ömsom sol och regn.Blir vädret bättre ikväll ,kan det bli ""dans"" på Solvik.Om vi orkar förstås,,men vi kan ju ta fem minuter på den lilla visaren i em.Tror att det skulle vara skönt för oss alla.

FredagsKRAMAR på ER alla!!!