Summa sidvisningar

onsdag 11 maj 2011

Jag har en plan!!!

Igår hade vi en jätte fin dag med Ufos,,,så nu är alla!! våra quiltar färdiga,,,, haha,,,skämt åsido.
Jag tror vi skulle behöva ha många sådana här dagar eller kanske tom. veckor ,att bara få sy färdigt det som ligger halvfärdigt.

Väl hemma kom två stora paket med varor från Anna.  http:// www.butikenannalunda.se   , många av dessa varor är beställningar som de mina ska jobba med under sommaren.
Själv hade jag beställt lite tyg,,,,

För jag har en sommarplan!!

En del ,eller rättare sagt många, små bitar kom med som bonus till mig,Tack Anna!!Skall säkert kunna lura ut något att sy av dem.En utmaning i sig.


Under förra året,har vi  sytt en Amis bom i KviltSYstrarna,och Ingrid K försökte igår att få färdigt den.Här kommer en liten bild på hur den kan se ut,som ett UFo....
Ett månadsblock som vi gjort under förra årets träffar,och är gratis på denna adressen.

Idag är det så varmt här att det nästan är svårt att vara ute,men skönt,,tror att det kommer att bli åska.Regn behövs för växtligheten men inte för mig personligen ,,gillar solen och värmen.Jag har ju en del utmaningar att ta itu med ,så sysslolös blir jag inte ,hur vädret än blir.Det är tur att Maria som håller igång ossssss,med sina bus.Ett är klart och nr två ligger i chipset och lurar.........

OnsdagsKRAMAR!!!