Summa sidvisningar

fredag 30 september 2011

Fredag!!

Morgonen gick i dimmans tecken ,,inte för mig själv ,,utan helt i vädrets tecken.Ifs kunde jag ju själv varit där, eftersom jag haft tre st träffar på två dagar ,,men så var det inte nu.Nej, när Johansson och jag gick våran promenad i morse fick vi nästan hålla varandra i handen för att hitta hem tillsammans!!Så kan det vara  här på höst och vår här när havet gråter!!

Sent igår kväll visade jag en riktig myller quilt,,,eller hur??

av riktigt gamla tyger....... i ett mönster som vi sytt här i Varberg i båda mina grupper, och som jag själv också gjort privat!! Det är så facinerande att se resultaten på tyger av samma mönster.Det blir helt olika resultat,,quiltar  och givetvis färger.Detta är helt enkelt  för mig så kul att få se.Jag kallar det för inspitration!!

Därför vill jag då visa en till quilt i samma mönster,,,,,,,,,Visst är det helt  fantastiskt ,,,härligt,,,ja, kalla det för det ni vill.....

Solen kom iaf fram och mannen och jag fick en underbar dag tillsammans , tillslut på altanen ,,med både lunch och kaffe där.T.o.m så åkte både tröja och hm.. byxor av en stund och bikinin!! kom fram .Ja. det var så gott och varmt denna sköna höstdag.Imorgon är det ny månad och en ny dag ,,lördag samt en ny månad!!Kramen på er alla!!!