Summa sidvisningar

måndag 7 april 2014

Välkomna till Visa och Berätta,måndag!!

Jag har haft en fantastisk Sy vecka .......

mycket har jag betat av gamla Ufon som bara låg och väntade på de där sista stygnen ni vet. Så har jag varit på ett quilt café i Förslöv och njutit av den härliga torsdagen där. Jag har också haft rekord av länkande bloggar i måndags....

och vilka INSPIRERANDE alster det var på de olika bloggarna i veckan.

Kanske kan vi slå ett nytt rekord idag ?? Hur som helst är jag så glad att ni alla hänger på och visar upp allt fint ni syr. Nytt denna veckan har varit mycket samtidigt som gammalt blivit klart och jag kan nog sammanfatta min SY vecka med en kudd vecka!!


 
Denna myller kudde kom till av att jag för längesedan fick ett kuvert med scraps....(gissa från vem?)och nu äntligen är det uppsytt.
Kudden skall få vara med mig när jag sitter och hand syr ute eller inne och vara ett stöd bakom ryggen. Skulle jag dessutom vilja ta 5min på den lilla visare så är den mjuk och go att lägga huvudet på  och  med fleece på baksidan.

Fler kuddar kommer att dyka upp här på min blogg så småningom för  några ligger och väntar på innerkuddar som skall köpas idag på Gekås dit mannen och jag strax är på väg!!

Välkomna mina vänner till Visa och Berätta.måndag och Bambikramar till er alla!!