Summa sidvisningar

söndag 3 november 2013

Applikation!


 
 
Den sista duken till Allhelgona helgen hann också bli färdig i god tid!!Dessa tre som jag sytt till oss har nu prytt våra bord  här på Semestervägen.
Kanske inte så där mycket Hallowen inspirerade  som det ska vara men för mig så räcker det gott  så här.
Men lite  färgade ljus och en påse med små Hallowen dekorationer så blev våran helg bra den också.Det bästa är att jag inte behöver att plocka bort allt idag igen  utan dukarna kan ligga kvar medan ljusen sparas till nästa år och dekorationerna ligger åter i sin påse!!

Dukarna har jag sytt som applikation och klippt ut  ifrån ett storblommigt tyg.Givet kan man också rita sina egna blommor och applicera på sina dukar och få de nyanser och mönster på tyg som passar bäst.
Detta är ett mycket enkelt sätt att sy en duk på till ex. till en present eller till sig själv som kan bli hur mysig som helst beroende på tyg valet..

Anledningen av mitt tyg val var att jag hade en stor bit av detta tyg och dessutom hade jag ett randigt tyg som passade precis till blommorna.
Sedan blev tycker jag färgvalet bra också  till våran senaste högtid där jag inte ville ha  något svart bottentyg med på dukarna.

Detta var söndagens inlägg med tips om en enkel applikation från mig ,hoppas vi syns imorgon på Visa och Berätta,måndag!!
Bambikram!!