Summa sidvisningar

måndag 7 augusti 2017

Show and Tell monday!













Vet ni? Nu är det måndag igen ((( och då är jag nyfiken! ) och så vips så är det fredag!!! Håller ni med......Dagarna går .... Fort... fortare.

Sommaren börjar ta slut ,nu åker våra grannar på gatan  hem för att jobba igen ....våra barnbarn börjar snart skolan och vips så är denna mysiga tid slut!! Tragiskt!!


Men är man quiltare då så kommer våran tid med sömnad kurser och alla nya tyger och för mig är detta livet.... att få vara en av alla er och bara gotta mig !! Jag är så priviligerad!!! Och redan på onsdag....får nästan nypa mig ... Då börjar min höststart.

Visst är det så varje tid har sin tjusning och jag är tyvärr lite älskare av allt.....kanske så går min tid så mycket fortare?!!



Idag är jag ju nyfiken på vad ni har sytt köpt eller har att länka och visa upp!!( allt för att inspirera!)
Själv så är det start för mig och som jag berättat innan så sker den hos Anna och i Ranarp.Dit har jag ju under sommaren  komponerat en stjärna och idag så blir det en tredje variant på just Ranarps stjärnan!!Skrolla tillbaka här så ser ni även de två andra.







En tredje som sagt variant på stjärnan sydd med tyger ..Melange ,Quilters Linje ochRobyn Randolph ( mon cherti) RJR fabric för er som är intresserad.

Så välkomna mina vänner till ...Visa och Berätta måndag!!