Summa sidvisningar

fredag 23 oktober 2015

Härliga fredag!!!

Åter igen kan jag deltaga i fredagens alla länkningar med att ha ett alster helt klart!!!Denna veckan blir lite av veckans tokiga men roliga sömnad.....
En sömnad som inte var planerad men som bara blev för just då kände jag för den ...och även använda mina saker jag köpt till hjälp till min hobby!!
Accu Baby Go = veva!!

Åter har jag som sagt vevat och vevat många av mina konstiga scraps bitar och resultatet ser ni ju här ovan.En otrolig rolig sömnad!!med Tumbler mallen!!! 

Quilten den mäter 49x66inch och är en rejäl gosse eller mysquilt quiltad med Aurfilstråd och vadden är en lite tjockare dukvadd . 
Vaddvalet är kanske lite speciellt när det gäller mig men min 80/20 vadd är fortfarande min favorit. Pigg på nyheter så valde jag denna dukvadd för att testa och den fungerar alldeles utmärkt med ett litet fluffigt inslag.....


Ni som följer mig här har nog de senaste veckorna sett att jag tittat djupt i mina scrapslådor och sytt från dem tro nu inte att de sjunker i dem ..Nej...snarare tvärtom..
Tidigare har jag sytt en crazy quilt samt en riktigt myller ,häxkittel !Alla tyger är från samma stora scrapslåda och man kan tycka vad man vill om utseendet på quiltarna men fantastiskt roligt är det att sy och väldigt avkopplande ...det blir som det blir kan man säga!!
Vad som är bäst för en ekorre är ju att soptunna här är fortfarande tom och quiltarna värmer och läggs på hög! Kram på Er denna fredag/Bambi

http://crazymomquilts.blogspot.se
http://richardquilts.blogspot.no
http:confessionsofafabricaddict.blogspot.ca