Summa sidvisningar

torsdag 13 november 2014

En ny utmaningsquilt!!

Då och då i agendan står det utmaningstid!!Brukar skriva så  i almanackan för att inte glömma utav alla härliga utmaningar som jag har fått och som väntar på att bli klara ....Det skall väl inte bara vara en utmaning för mig utan för givaren också....eller ??

Fick en bunt med tyg från en god vän H som hon ville jag skulle sy någon quilt utav och nu i veckan så fick jag lite tid över men också lust och framför allt  en idee´.

Givarens namn är H och jag har länge tänkt att sy en puzzelquilt kan man slå detta samman tro ...testa då Eva och så gjorde jag detta i det gröna tyg jag hade fått......och resultatet kommer här.
En picknick quilt i det gröna gräset!!
 
 
Färgerna kanske skulle varit lite mer markerande med varje tyg så puzzlet kom fram bättre.. men nu är det en liten "romantisk" puzzelquilt.....och jag vet att utmanaren H har godkänt det hela så jag får vara nöjd jag också.
 
 
Vill du testa detta mönster ?? Skär av varje tyg du har tre kvadrater 2,5x2,5 inch och två rektanglar 2,5x 6,5 inch och så lägger du ut dem enl. min quilt .Ta en djup titt i din scraps låda eller varför inte använd en Jelly R....PROVA!!!
 
Quilten är vadderad med en någon tjockare duk vadd än min vanliga ,,,en liten bit som bra låg och skräpade så den fick bli bra.Aurfils tråd har jag sytt och quiltat med samt storleken på quilten är 32,5 x 34,0 inch eller 83x87 cm.
 
Detta var min inspiration till Er idag Torsdag!!
Bambikram !!!!!