Summa sidvisningar

torsdag 9 augusti 2012

Bara 750 besök kvar!!

Himmel,vad räkneverket rullar på mina vänner,, ni är flitiga att titta in på min blogg och detta är jag jätte glad och stolt över.

Som ni alla vid detta laget nu vet,,så älskar jag min hobby!!!!Att få sätta ihop tyger/färger ,,skära i sönder och sy ihop igen.och tillslut få se hela quilten klar!!

Denna hobbyn har varit en bra "medicin""genom åren, en härlig terapi,,både i vått och i torrt!!Och inte minst  alla quiltböcker/ tidningar jag bläddrat igenom  när jag varit på ett annat humör....eller inte mått så bra.

Jag försöker här på min bloggsida att inspirera er ,,med mina dagliga tankar och sömnad!!Och min förhoppning och önskan är att ni vill fortsätta följa min quiltväg.

När jag häromdagen satt och sydde på Marias scraps,,,så tog scarpsen i detta kuvert  HELT slut (ekorreeffekten!!) det som kom från Skövde.Quilten visade jag häromdagen och den är såå myllrig,,och av gårdagens inlägg så har jag inte bestämt om jag skall skära lite i den eller sprätta!!(Sover lite till på den saken))Eller så får den vara så Majig som den är!!!

Och av de allra sista småbitarna blev det ....detta.....
Städade och röjde i mina sygrejer igår och idag är det så fint så fint ,,men det tycker liksom inte axlar och nacken om...men vad gör det om hundra år......nu hittar jag ju bättre var alla saker ligger och ÄR!!

Torsdag i dag ,,och mannen vill laga luch ,,undrar vad det blir för gott?????

Kramar på ER alla mina vänner!!