Summa sidvisningar

måndag 2 juni 2014

Välkomna till Junis första Visa och Berätta,måndag!!!Ny månad ny vecka och en ny Visa och Berätta,måndag. Bloggen som vill puffa på våran gemensamma hobby och INSPIRERA oss alla. Jag som har denna bloggen ... 
 
Bambisyr med sin quiltglädje,,,det är jag som brinner för och vill sprida glädje INSPIRERA och dela med mig till er alla,ALLT om våran underbara hobby som jag kan hittar eller läser om !!!! 
 
 
Lite hjälp vill jag på måndagar ha av er bloggare men också av er läsare ,,,länka kommentera så vore jag tacksam......Skriv gärna och berätta om eran sy vecka eller berätta om gamla arbeten eller visa upp gamla UFON.....som kanske sedan tom. blir roliga att göra färdiga tillslut........ Nya mallar eller annat quiltrelaterat..... 
 
Juni månad innebär den första sommarmånaden och vi går mot en underbar tid där våra quilt arbeten kan få vara med på stranden i hängmattan eller på altanen. 
 
Hoppas jag kunnat INSPIRERA er lite idag för   nu  vill och väntar  våra vänner och jag  på  att   få se  mera av allt våran underbara hobby bjuder på från Er och era trevliga bloggsidor !!


Så VÄLKOMNA  alla mina vänner till dagens Visa och Berätta,måndag!!

6 kommentarer:

annemarlen sa...

Godmorgon,
först idag :)
Ha en härlig måndag, kram!

Quilt och Söm sa...

Vilka fina blå quiltar. Blått har alltid varit en favorit för mig men på senare år fått ge vika för svart, vitt och rött. Men nu börjar jag hitta tillbaka till de blå hyllorna igen! Mycket fin bild på dig!

Kram från ett soligt jämtland

Viveka sa...

Så fina alster du inspirerar med idag.

Grete sa...

Så flotte blå quilter du viser!

Pumlans flitiga fingrar sa...

Åh, jag blir alldeles kär i dina blå kviltar! Det ser härligt fräscht ut och ger en känsla av sommarhimmel!

yanmaneee sa...

mlb jerseys
yeezy
air jordan
nike epic react
goyard
christian louboutin outlet
adidas tubular
golden goose
kobe shoes
vans outlet