Summa sidvisningar

fredag 7 juni 2013

Madonna!!med Angel från skivan ,Like A Virgin,....nej det kommer inte dagens inlägg att handla om....utan om Madonna designat av Agneta Hansson  ett tyg från Borås Wäferi....och min nya ängel  quilt.

Nu förstår ni nog varför jag visade två kuddfodral härom dagen med dessa änglat och de skall givet höra samman med quilten.Jag kallade dessa för popkonst och fortsätter lite med denna titel även på min nya quilt.

ÄR NI NYFIKNA????


Här svävar mina änglar runt i våran trädgård,Det var svårt att få en bild eftersom det blåste lite men håll till godo.Storleken på quilten är är 59,0 x 69,0 inch jag har satt Hobbs 80/20 vadd emellan och quiltat med Aurfils tråd.

Quilten är lite mysig tycker jag.

Gårdagen var en toppen dag ,,våran nationaldag ,barn och barnbarn var här.I Apelviken där vi bor var det våran dag.Appel Bay Day,, med  många aktiviteter som var välbesökta. Ett av alla trevliga inslag igår  var också mitt räkneverk.
Det kommer en överraskning så titta gärna in och följ min blogg!!

Nu är det fredag igen och då vet ni följare att det är länkar dags...Amanda,Sarah och Tanja&Richard.

http://www.crazymomquilts.blogspot.se
http://www.confessionsofafabricaddict.blogspot.ca
http://www.richardquilts.blogspot.no/

Tror att många av er är kanske lediga idag eftersom det är en klämdag ,, hur som helst ,,ha det gott ,,njut av den  sommar vi nu har!!

Bambikramar till er alla!!!!!