Summa sidvisningar

måndag 4 juli 2016

Välkomna till Visa och Berätta måndag nr 143!!
Åter måndag men också ny månad JULI som är våran semestermånad och då de flesta av oss är lediga. Tyvärr så inleddes den med regn och mulet men för oss som har denna underbara hobby är det egentligen positivt då vi kan sjunka ned bakom våra symaskiner och njuta.

Jag har iaf. gjort det ett tag och sytt helklart en del som legat länge och väntat men givet så har det trollats fram en hel del nya saker också.
Så idag tänkte jag inspirera med en gammal men välprövat mönster disappering four patch och ett av dessa mönster.Storleken är. 38x55 inch och jag har satt dukvadd emellan för tanken är nog en bordsduk.Aurfil tråd till quiltningen!!
Hur denna quilt kunde bli grön ..ja det är en fråga eftersom jag knappt har några gröna tyger.. visst är det tokigt men men även jag kan ..... Kanske kanske passar den någonstans hos någon annars blir det som vanligt isolering på mitt centrallager B!!

Ha det gott nu på eran semester och njut och ladda batterierna och det bästa sättet är bakom din symaskin!
Med denna Log Cabin bild vill jag passa på och  säga GRATTIS till alla mina vänner över där som firar sin nationaldag denna måndag den 4/7!!!