Summa sidvisningar

fredag 30 november 2012

Alla goda ting äro tre!!Veckan den försvann i ett huj!!....och fredagen har redan knackat på.Ute så har det kommit några vita små flingor på altanen,,men de smälter nog igen.

Annars har veckan varit bra,,vi har dessutom hunnit till utlandet på en liten tur,,ja ni läser rätt!!Men resan blev bara till Danmark och vårat tradiotionella julbord med grannarna!Vi tar alltid färjan här från Varberg och åker onsdagsturen  till Grenå t.o.r.Ombord finns det  lite aktiviteter för de som ville deltaga....och så spelas det givet  julmusik också..

Dessutom så har vi fått besök här av våran Svea,,ni vet katten som inte gillar mina tygbitar ,,när de ligger på min designvägg,,golvet!!
Vis av det som hände i somras så får jag nog vänta med lite större arbeten  ,,att lägga ut....ett tag.Däremot färdiga arbeten ,,,att ligga och slöa på passar perfekt.
Detta lilla täcke skall strax få åka iväg,,,tillsammans med dessa...
och några till. Adressen till Furulund sitter i min gamla dator,,men jag hoppas att den kommer tillbaka via min mail!!

Små pyttetäcken,,roliga att sy,,
Igår kom det ett stort kuvert från min lilla tös på slätta,,med betälld flanell,,,tack tack!!Så jag kommer  att sy ett gäng till,,,men med ett annat mönster då,,,,,perfekt att bli av med småbitar som bara ligger!!Täckena  gör nytta och sprider lite glädje!!

Adventsljustakarna är framplockade,,glöggen står på bänken och väntar,,jag tror Kjell och jag får en riktigt trevlig och mysig helg!!
Jag önskar er alla det samma/kramar från Bambi