Summa sidvisningar

måndag 26 oktober 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!Vilka veckor jag har haft när det gäller våran hobby så himla roliga sy dagar här hemma men också med de mina sy vänner i våran Föreningsstuga. Nästa gång när  en av mina grupper träffas syr vi hela två dagar och då den ena dagen från tidig morgon till sena kväll.. Tänk så härligt!!och förhoppningsvis får vi undan många påbörjade arbeten!!Men givet mycket nytt skall presenteras också.  Ett gammalt ett nytt eller vad är det som gäller??

  I fredags så visade jag min goa Tumbler quilt på bloggen och den kom egentligen till av att jag hade några gula tumblers liggande och av dem sydde jag den här necessären.

Så var jag ju tvungen att fortsätta och som ni läste då så vevade jag fram dessa mallar och sydde ihop till denna quilt!!


 Jag har sytt av dessa mallar tidigare både quiltar och necessärer.
 Så detta får bli min inspiration till Er denna måndag och jag hoppas ni deltar lika flitigt denna veckan som tidigare  på Visa och Berätta måndag!!..det skulle göra mig jätte glad!!Kanske ett nytt deltagarrekord igen?? Så välkomna och länka och inspirera!!