Summa sidvisningar

tisdag 11 november 2014

Fortsättning!!                                                    Idag vill jag fortsätta att kanske INSPIRERA er med ett nysytt svart/vitt kuddfodral.Som jag berättat innan så håller jag på och syr olika kuddar med olika mönster i just denna färgkombinationen.
Så idag är det dags igen och då för en kudde med månadens stjärna och en  stjärna  som är sydd med PP.Tyvärr så fattades det rätt innerkudde till fodralet vid fotografering men denna bilden får ändå duga.
Var faktiskt på Gekås Ullared igår och GLÖMDE köpa innerkuddar....men så var jag inte ensam där kan jag berätta.Jag hade nog med att ta mig fram och hålla hårt i min kundvagn......julhelgen  är på G kan man kanske säga. 
 

Kudden är sydd med rester ,bastyget,från denna quilt som också är en stjärnquilt...en gammal sådan men är lika fräck eller  tuff ändå tycker jag och duger alldeles utmärkt än idag. 
 
 
Kanske kan de få ett hem tillsammans.....någon gång!!
 
Syr ni där hemma ?????Om så är Visa och Berätta måndag öppen ända fram till midnatt idag och ni är alla  varmt välkomna att länka dit och vara med och  INSPIRERA men också visa upp era fina bloggar!!Jag tisdagslänkar till följande bloggar!!
http://conniekresin.com
http://quiltstory.blogspot.se
http://ihavetosay.typepad.com


Var rädda om er och så syns vi imorgon om ni vill!!Bambikramar