Summa sidvisningar

fredag 12 augusti 2016

Grattis till vinsten !!


                     Nu är dragningen gjord till min lilla utlottning jag hade i måndags på Visa och Berätta måndag!! Anledningen var att mitt räkneverk passerat 800.00 besök som för mig som quilterska och bloggerska i Sverige är en fantastisk siffra!!
Tack tack till alla er läsare!!!

Vad lottade jag då ut ?  Jo dessa förpackningar  från Moda o Butiken Annalunda!!Reel time heter serien och B Heitland är designer.

Från länkningen lades 11lotter från numrerade från 1-11 i en skål och med en grannes hjälp drogs  lott nr 11 !
Grattis Tubakk och Heja Norge!!!!Du får snart en Charmpack från mig!!

17 kommentarer blev det och de märktes från 1-17 och nästa bekant drog då lott nr 2 vilket är Quilt och Söm!! Heja Sverige!!Helene du får en Candy snart i brevlådan!

Grattis till er och Tack alla ni som deltog snart kanske det blir något nytt jippo vem vet.Vill ni vara snälla och skicka era adresser till mig så kommer eran vinst!!


Färdiga fredag!!Som vanligt håller jag på traditionen och försöker få klart ett arbete till varje fredag och så har jag lyckats även till denna veckan!!Trots semester och annat så har jag tagit mig tid att åter testast en "gammal" linjal som nu har varit glömd ett tag och för mig i minst fyra år!!

Dax tycker jag att skärpa till mig och använda det man har .Så därför testade jag  Japanese Jig Saw linjalen för någon vecka sedan och jag blev glad för jag kom ihåg precis hur den skulle användas!!

Jag sydde bara en liten duk för att testa linjalen och den ser ut så här.Duken har måttet 45x60cm ca 17,5x23,5 inch,quiltråd från Aurfil och Magnifico.Linjalen ser ni i högra hörnet!!

Här kommer det fler gamla quiltar från samma linjal!!


Det blev ett långt inlägg idag och det är inte slut ännu!!!


För några dagar sedan lade Maria Bussler ( som driver företaget Bussler &Bussler)ut en länk  på FB och jag ber er läs och fundera ......

http:// lindathielfoldtthequiltedgoose.blogspot.com
Kanske är det dax att ta itu med våran härliga hobby sprida den glädje som den ger oss alla !! 

Tack för idag säger Bambi med en stor kram till ER alla!!!!


Länkar till Sarah!!♥♥