Summa sidvisningar

fredag 16 september 2011

Jippi,sommar igen!!

Åh,vilken underbar dag att vakna upp till.Efter en mycket kall natt ,så har vi ett underbart sommarväder här idag .Min bortplockade bikini får faktiskt komma fram igen!!!
Vaknade trött men lycklig imorse ,efter våra två syträffar igår ,som gick i trianglarnas tecken!!

Lite visa och berätta hade vi ju på båda träffarna och då visades myllertäcket/mönstret vi sydde förra gången.Och SÅ olika allt blev,,men hur fint som helst.Tänk som det kan bli med olika sömmerskor ,tyger och tänk!!

Käranån,en bloggspot.com sida,hon skrev igår om att de i hennes grupp hade gjort en utmaning på de allra fulaste tygerna..Nu var hennes utmaning klar och det blev en jätte fin dyna.Jag brukar inte kalla gamla tyger ,fultyger ,utan helt omöjliga tyger.
Dessa omöjliga tyger blir oftas mycket bra,,och för att få pricken över i:et ,kan man sätta  till några nya tyger .
Så var fallet med våra myllerquiltar!!

Igår så fick jag ett kuvert och i detta fanns inte några omöjliga tyger, utan en serie vackra nya tyger, som skall bli en till utmaning till mig.
Så nu mina kära läsare, så går det lilla däruppe.. på högvarv!!Vill ni se dem???


Som ni nog förstår så måste jag gå till vårdcentralen nu och få ett recept,utskrivet , på mera   tid!!!


Jag vill denna fredag avsluta med de sista myllertäckena som visades igår kväll!!Håll till goda ,och njut!!Först kommer Mariannes myllertäcke!!

Märits fina duk!!Sist men inte minst Kerstins duk till terassbordet!!

Även om vi nu har sytt mycket i möjliga och omöjliga tyger så finns det säkert kvar en hel del  tyger till  att sy av....det får bli ytterligare scraps utmaningar efter ett nytt lättsytt mönster,för  båda mina grupper!!

Ha det,, alla ni där ute!Trevlig fredag!!