Summa sidvisningar

fredag 27 november 2020

Finish it up Friday!!

 
Nu är det dax att visa upp min quilt 100x135 cm stjärn quilt jag sytt för länge sedan.Vi hade detta stjärn block som tema en gång i höst och på en av alla mina syträffar vi har haft här i Viken.Några av mina "elever" har sytt hemma och de andra i sina grupper.

Just med tanke på så får man välja var man syr eller hur man tänker så har denna Coronan blivit  mycket mer jobb  för mig men vad gör man inte?Lite smolk i bägaren är det och det kommer dåligt med bilder från de som är hemma och syr.

Detta är jag jätte ledsen över för det är ingen ledighet man har bara för att man väljer att vara hemma!!!!!!

Nu var detta sagt !!


Min stjärnquilt idag är en liten vår quilt egentligen med tanke på färgerna i den.Tygerna är några prover och de kommer från Robert Kaufmann Fabric resten av materialet är inskaffat hos Butiken Annalunda och deras härliga vadd 80/20 sitter emellan lagren.En vadd jag gillar skarpt.

Läget för att fota blev inte så bra igår sol sol och sol och det är ju härligt skönt egentligen men inte för bilden...

Nu har vi ju bara några veckor kvar så vänder det och då går det fort och här måste gräsklipparen fram snabbt för gräsmattan är fint grön och dax för en klippning.

Men jag är glad över vädret och det är ju skönt ute 11-12 grader .Tänk en del håller t.o.m på och badar i havet.Men tydligen sjunker termometern lite till helgen.Vi får se om det blir ute eller inne jag tillbringar den. Ett är då säkert min Juki får besök!!

Kramar Bambi