Summa sidvisningar

måndag 2 april 2012

Påskveckan!!

Jaha, idag så börjar ju påskveckan,,och de våra barnbarn är inte lediga nu ,,utan först nästa vecka ..lite konstigt är det!!Tyst och tyst!!Normalt så är de lediga denna vecka.

Förra veckan gick i 200km/tim,,tiden och livet sprang iväg så fort att jag inte hann med alls.Därför har jag bestämt att denna veckan skall bli lite lugnare.Även om den började med ett Gekås besök imorse!!

Skall försöka  hinna svara på alla mail,,tala lite i telefon med några vänner,,ja ni vet....
Sedan behöver det nog också städas eller pyntas,,,framför allt måste min Janne bli städad!!För även han gjorde ett jätte jobb ihelgen.Han var en riktig formula ett maskin!!!

Jag har ju som ni förstår haft en härlig syhelg,,,även om den bara sprang iväg...kocken skötte sig och lagade god mat!!Tack till kocken ,,för det var egentligen han som gjorde min helg så bra.

Mycket har det blivit sytt och som en sorts härlig avslutning på helgen blev det. Jag till resterna av en  gammal utmaning,från en tös på Västgöta slätta!!
Dessa tyger skulle varit med i en höstutmaning till en väska.Väskan är klar men det fanns lite tyg kvar.Vad blev det då. Jo,,en löpare ,,himmel och hav ,,kan vi kanske kalla den för,,,,,,Jag hade lite problem att få tygutmaningen att räcka till i storlek ,,men med LITE  egna scrapsbitar och mycket pusslande, så tycker jag att jag lyckats ganska bra!!
Får väl fråga Skövde tösa vad hon tycker.

Fick faktiskt lite små remsor kvar också och en annan dag kommer det nog ett alster även från dem!!

Nu skall jag packa upp mina påsar från Ullared och njuta av allt jag köpt!!Kan berätta att det finns garnnystan ,stickor och virknålar där nu att köpa.
Sedan skall jag ,,,får väl se vad det blir,,men något roligt blir det alldeles säkert!!!

Kram på er denna måndag!!!