Summa sidvisningar

tisdag 11 juni 2013

Nu har jag firat färdigt????

Vardagen har kommit tillbaka och det är dags att sätta igång igen med den roliga hobby jag/vi  har.
Jag kan avslöja fast det har firats lite här så har jag sytt ändå...för ni som känner mig vet att jag inte bara sitter och rullar tummarna!!

Men innan jag visar vad jag sytt så vill jag berätta en liten annan sak.Ni som läste Helenas inlägg igår och tittade på hennes underbara quilt vet då vad det handlar om.


Skuggquilten!!Och för min del kom den ju till med en utmaning jag fick från Carina och Maria...64 olika Kaffe Fassett tyger och till dem skulle jag bara få sätta till svart och vitt tyg!!

Jag blev alldeles stel när jag såg dessa tyger i alla dessa färger och former funderade länge, länge på vad jag skulle sy.
Så en dag i elfte timman kom jag på ,,,,,skugg quilt!!Jag hade tidigare sytt en annan variant av den.

(Denna quilt är sydd med Strip Smartlinjalen och den har varit med på några av  Manikurserna jag har haft.)


Så blev det och denna quilt fick mycket beröm av er där ute  och många har skrivit och frågat efter mönstret osv.Några har fått det också ,,där bl.a Helena.
En del av er har fått väntat ,,eftersom jag en dag blev uppringd av Britt-Inger Jönsson från Rikstäcket som  ville att jag skulle göra ett mönster till våra tidning.
Efter ett långt samtal så blev det så.....Ni som är medlemmar av Rikstäcket har säkert både sett och läst reportaget i våran tidning,,tyvärr kom tryckfelsnisse fram  med när det gäller min bloggadress.

Igår blev jag uppringd av min moster som gratulerade mig till detta fina reportaget och givet quilten ,,och hon sa jag är så sugen att sy den.Visst är det roligt.Nu hoppas jag att alla ni som syr den där hemma kan maila mig en bild och berätta lite runt den ,,så lovar jag att visa upp den här på min blogg!!!Helena är en som jag hänvisar till .. http://www.helenaahman.se

Allt kan också ha en avigsida,,och jag kan redan nu berätta att jag har inte hittat på mönstret själv ,,jag vet att detta är ett gammalt och beprövat mönster.Men vad är ett nytt mönster???Tror faktiskt inte att det finns så många,,våra föregångare de var duktiga de...
Däremot kan jag nog ta åt mig äran att jag kanske kan  ha inspirerat Er alla och ni har iaf. fått mina mått jag använt!!


Jag är så glad för Vivianne som  får nu sina snögubbar hon längtat efter,, hos Anna ,Butikenannalunda!!


Det blev ett långt inlägg idag och mera kommer
länkardag är det ju!!

http://www.quiltstory.blogspot.se
http://www.conniekresin.com

Nu ...ut i solen och njut alla /Bambikramar till er