Summa sidvisningar

tisdag 9 augusti 2011

Så roligt!!

Måndagen började bra ,,,det var blandväder ute ..och det kunde då bli en inne dag.
När allt var städat och fint här ,,så fick jag en liten ide... inte de ideer som jag lagrat i chipset under sommaren.
Nej det blev en sådan där ,vad man nu ska kalla det,,det bara blev  test,,,!!!OCH det är ju detta som är så kul!!!!

Jag gick ju igenom mina vita tyger härom dagen för några stora projekt nu i höst,och då ""hittade"" jag en del scraps bland dessa tyger..skar ner dem i 2,5 inch,,mitt favvis mått och med min favvis linjal!!Jag är ju väldigt förtjust i vitt och har då samlat dessa tyger under alla  år,,både bomullstyger ,linnedukar ,monogram osv..Dessa skall nu användas i mitt nya projekt.

Men av scrapsen och ett svart /vitt STORmönstrat tyg,,,detta svartvita tyg fick jag för några år sedan av Anita Ericsson,,TACK!!,, så blev det dessa små alster.....


Kan bli både kuddar eller dukar,,vi får se.Fyrkanten till vänster har ett monogram från ett gammalt örngott..och i det kan jag ju brodera mina  initialer om jag vill.Eller till en annan lycklig ägare.

Nu ska ni veta att det var så skööönt att ha kommit igång igen,,sakta men säkert.....få leka ,testa och bara sy....
Hoppas det håller i sig denna tisdag oxså.

Som jag berättat innan så har ju sommaren varit urkass här när det gäller vårat bredband.Nu har turisterna börjat åka hem och då har även tekniken börjat fungera igen.
Dessutom kommer vi nu ut på våra telefoner..och för smsen tar det inte fyra dygn  längre att dimpa ned.
Jag var ute lite igår och tittade snabbt igenom några av era bloggar.Ser att jag har missat jätte mycket ,,men lovar ta igen det nu i höst!!

KRAMAR ,,KRAMAR!!