Summa sidvisningar

onsdag 21 augusti 2013

Quiltsnack...
För ett antal år sedan ringde då en liten "blyg" tjej till mig från Skövde,,,hej stör jag?,nej ...och sedan var våran vänskap igång,Maria och min!!
Vi talade med varandra om det mesta men givet var våran hobby det viktigaste.
Ni som följt oss dels på Zoomin men också här kan denna lilla berättelse.

En dag så talade vi just om hemsidor,,Maria sa till mig att det kan jag inte starta  för jag har inget att visa eller skriva om ...och ni som inte vet http://majaparadis.blogspot.se  så förstår ni ...och jag är glad att jag övertalade henne!!

Vi har pratat om böcker tidningar tyger och nu det allra senaste så har vi ventilerat scraps!!Ni som läser våra hemsidor vet Marias utmaningar till oss genom åren och dessa har vi talat om mycket.

Våra små utmaningar till varandra har ställt oss lite på "pottkanten " men det har ju alltid blivit något utav det hela.
Jag tror jag var först med att skicka ett fultyg till Maria i grönt och med  stora blommor på som en utmaning .Hon fick sy vad hon ville bara fultyget var med och jag fick själv den utmaningen av mig.
Vet att Maria sydde en häftig väska och i mitt arkiv hittade jag en bild på min duk som jag gjorde...
 
Kan tala om att den har varit med på ett antal picknick resor genom åren så den blev användbar!!

Det tog en lång tid innan vi träffades och nu  det är strax ett år sedan på/i Quiltköping !!

Utmaningar har kommit och gått ,men en av den största och klurigaste var nog när Carina och Maria kom på 64 Kaffe Fassatte  tyger.....och till det fick jag bara sätta till svart och vitt....


 
 
Denna utmaning löste jag nu i efterhand mycket bra tycker jag och den fick ett fantastiskt mottagande ute bland er
 Min skugg quilt!


 
 
och Britt-Inger och Rikstäcket tog till sig den och jag fick skiva ett mönster till våran tidning.

Idag så sitter jag på en ny utmaning eller rättar sagt en vinst från förra månadens scraps utmaning och detta alster skall ni få se imorgon.

Många stora kuvert har kommit med div tyger och utmaningar ,,och här kommer det några bilder på det jag omvandlat till färdiga alster.
 


 

 
Senast igår kväll talade vi med varandra och numera så brukar vi Skypa varandra ,sommaren här har jag varit utan täckning och då har våra samtal legat på is,,men nu Maria tar vi igen det hela ,eller??
 
Tänk mina vänner som det kan bli och hur roligt man kan ha och få i våran hobby med ett telefonsamtal./Helt fantastiskt!!

Bambikramar till er alla