Summa sidvisningar

tisdag 20 september 2011

Round robin....

en jätte roligt grupparbete.Det var nu väldigt länge sedan detta var poppis bland syvänner.Vi i klutaträffen har under hösten2010 samt våren i år bytt block med varandra och gjort var sin Round robin till oss.

Tänkte lite så här att kanske kan det vara roligt att några av oss på nätet gör en sådan grej.Eller varför inte en i era sy  grupper/träffar.
Det finns ju regler för detta och de kan man säkert tanka hem från nätet .Vi i våran grupp har gjort det väldigt enkelt för oss.Sytt varsin mittruta i en storlek ,,sedan byter vi och den går runt och varje rad får vara mellan 5-10 cm.Sedan när den redovisas får man montera det hela själv.Vi visar inte för varandra när byten sker ,vad vi sytt!!Inte innan allt är färdigt.
Vi fyra har sytt en hel del sådana här projekt,,och ett till är på G,,denna gången avlångt.Så här såg iaf. våra fyra ut när vi redovisade dem för varandra.......Överst  v. är Ulla-Britts sommar duk,Birgittas bonad kurragömma,underst till v. min prick kudde och sedan kommer Anitas katthem,,också en duk till altanbordet!!

Kanske något att fundera på!!?? Faktiskt inte svårt ,,man kan ta god tid på sig,,och är väldigt roligt ,men framförallt SPÄNNANDE.Alla regler dessutom skapar man själv gemensamt.


Kramar från Bambi!!

Ps. glöm inte att kommentera söndagen inlägg,turen kan vara din!! Ds