Summa sidvisningar

tisdag 18 september 2012

Snögubbe och groda!!

Dessa två ord innehöll en utmaning,,sedan sy vad ni vill och sätt till de tyger ni behöver..vill ni inte så släng dem i soperna.....(Skrev ekorren!!)Sy gärna tillsammans,,via Skype,,(vet att dessa töser brukar göra så!!)
Ett gäng med  rosa 70/80- tals tyger åkte med till Quiltköping och överlämnades till dessa sykompisar!!

 
 Bettan till vänster,groda ,, och Maria till höger,snögubbe!!!!
 
 
 
Inte visste jag att de tyckte detta var så roligt!!!!För hör och häpna,,redan i söndags....så tog de sig tid och sydde min utmaning via Skype tillsammans,,,,trots ,tror jag,,att famljerna blev lidande,,,,av sina sytokiga fam.medlemmar!!
 
 
På kvällen kom ett gäng bilder och jag har valt ut dessa att  visa idag!!
 
Titta och njut!!
 
 
 
 
Detta är Marias nya löpare med snögubben!!

 
och här kommer Bettans tjej quilt? med sin groda!!!
Utmaningen den är nu  i hamn,,och med det  högsta betyg till Er tjejer!!Bra jobbat!!
 
 
Det var jätte roligt att ni ville vara med och sy på denna utmaning och i dessa tyger dessutom,,,eftersom kvaliten på dem var väldigt olika,,,,,men det är ju en utmaning  i det också...Tack Bettan och Maria!!
 
 
Igår sprack vädret upp lite senare på fm. och våran promenad den blev av,,,solen visade sig på sin allra bästa sida ...och vi fick en härlig höstdag.Vi har vaknat till samma väder idag och väntar med spänning på samma sol under dagen....
 
Igår så testade jag en nygammal mall,,,bilder från det jobbet  kommer så småningom,,,,quilten ligger nu i symaskinen och en lätt quiltning utföres....på den!!
 
Ha det gott idag mina vänner!!med massor av kramar från mig!!!!