Summa sidvisningar

måndag 3 augusti 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!


...Bloggen dit du kan länka din bloggsida och inspirera oss alla med dina tankar tips trix  och alster!!

Tänk idag är det dag nr tre i Augusti månad och Tage har namnet i Sveriges almenacka. Nu börjar allt gå tillbaka till det vanliga många har börjat arbeta efter en lite konstig semester just när det gäller vädret.
Vi som bor på västkusten har nog tror jag haft det bäst vädret trots allt och jag är glad att jag bor här.
Nu hoppas jag att vi alla kommer tillbaka till våra symaskiner och börjar producera lite härliga och inspirerande alster och inte minst mig själv. Efter en skogstokig förkylning som varade minst 5 veckor börjar jag sakta att orka att tänka SY ....vilket jag är mycket glad över. Sakta börjar mina alster att växa....med tanke på min lilla nåldyna av stadkanter jag visade i fredags!! Kolla här!!!
 
 
 
 
4st Mug Rugs sydda av överblivna tyger och kanske duger de till nästa kräftskiva att spilla på....jag hade iaf. roligt när jag sydde dem och mina tyger tog slut samt mina lukkekanter kom till på altanen i solen!!

Vad har du att visa upp denna måndag eller vad är dina tankar om våran hobby ?Visa gärna  och länka gärna detta idag till min blogg. Hur ni gör står sist bra att följa.Samt ni läsare det är roligt att få en kommentar också..... framförallt de mina vänner som länkar vecka efter vecka ..jag tycker de är värda detta !!