Summa sidvisningar

måndag 24 januari 2011

Helgen över!!

Godmiddag på Er alla!!

Talade just med Maria på Skype och berättade för henne ,att i lördags städade jag ,vek in tyger och plockade bort nästan hela min sy hörna.Det blev så fint,och vi fick inga trådar i maten ,när det var dax för lunch.
Tyvärr blev jag lite rastlös.men det fanns gott om lukkekanter att sy.Dessutom Marias utmaning också.

På söndagen tog mannen och jag en sväng till Ullared.Väl hemma igen ,fick jag en sådan lust att sy av scraps,igen.
Med bestämda steg hämtade jag in en stor påse med sparade remsor ,fyrkanter .Lite av varje kan man kanske säga.Hällde ut det mesta av innehållet.Så var det bortstädade framme igen.!!
Hela kvällen gick i en rasande fart,och jag hade så roligt!!Två filmer på tv;n hann mannen njuta av ,innan denna lilla topp hann se dagens ljus.
Jag har bara sytt, på rivvliselin dessa remsor ,breda, smala,raka, sneda..och tagit ur högen rakt av.
Nu har jag försökt placerat ut dessa block ...så det kan bli lite harmoni i quilten med tanke på färger och form.Alldeles strax skall det sys ihop.....så ser min måndag em. ut.

Och så röja lite kanske ,,för har vi inte fått främmat innan ,så får vi det idag när det ser ut som det gör..men jag är iaf glad och lycklig och det är huvudsaken.En som oxså var lycklig ,var Maria när hon fick en bild på min topp.Hon gillade den ,mycket,sa hon.Vårat intressanta och givande samtal idag, gjorde ,att jag fick  en kick att slänga mig över dessa block!!

Måndagskram från en lycklig Bambi