Summa sidvisningar

fredag 17 februari 2017

Fredag!!


Vad som än händer i veckan så brukar vi se fram emot fredagen att få vara ledig ett par dagar sjunka ner i soffan och bara vara...
Så skall det  bli för mig idag efter en intensiv men rolig vecka.Mycket sömnad har det blivit och det är tycker jag så roligt spännande och bara så där underbart.
Imorgon inträffar för mig  ett nytt  fantastiskt möte med sysugna töser på Kulan i Förslöv och jag hoppas jag kan ge dem en underbar sydag.


Under gårdagen var det våran vanliga syträff här i Apelviken och som vanligt syddes det från tidig morgon till sena kväll.Själv hade jag handsömnad med mig och det var skönt jag fick klart många alster och bl.a en stor mysquilt allt detta känns så bra så  gott!Alla hjärtans dag var ju i veckan och vissa små löpare har varit ute på turne och tillslut hamnat i brevlådan hos några goa vänner.( de har jag visat upp här tidigare) idag skall jag visa en ny löpare som också har åkt runt i västsverige  men har hamnat rätt tillslut ...
Och det är också en hjärte löpare sydd med ett charmpack med namn Love från Moda och Sandy Gervais.
Jag har använt mig av hela förpackningen allså alla 42 kvadraterna och några få bastygs kvadrater.Denna förpackning är super till om man vill sy något speciellt till en hjärtevän eftersom varje kvadrat har ett  mönster med hjärta.
Dukvadd emellan Aurfils tråd till sömnad och ca35x100 cm klar.


Denna löpare kommer jag att länka till Sarah och Amanda idag!!


Bambi önskar er alla en fin fredag!!!!