Summa sidvisningar

måndag 15 december 2014

Välkomna!!!

till Visa och Berätta måndag!!!

Bloggen där du idag kan länka din fina arbeten och berätta om dem och INSPIRERA oss alla!!Nu är det inte många dagar kvar till julafton och jag tror att vi alla behöver lite sy tips för att få fram de där sista paketen med lite personlig touch. Jag var på Ikea för ett antal veckor sedan och köpte då en röd fleece filt för att ha som en färgklick i soffan nu till jul. Så igår kom jag på att varför inte sy en framsida till den med några tyger och så fick det bli. Lite gamla tyger blev det också och detta tyglager sjunker sakta men säkert!!

 
 
Nu skall jag quilta den och sedan sy på en avslutningskant  pressa och vika ihop den i soffan.130x 170 cm mäter den i storlek eller 51x67 inch.Jag har inte bestämt mig om jag skall quilta med Aurfil eller YLI tråd ännu .
Om några dagar kan jag mysa och ta fem minuter på den lilla visaren i soffan och lägga på mig denna nya mjuka quilt.

Detta var mitt lilla bidrag till Visa och Berätta måndag!!

I lördags fick jag en fråga hur jag sydde mina förkläden eller rättare sagt hur jag löste  baksidan .Jag syr remsorna på lakansväv som då blir baksida också och börjar då i mitten och syr utåt .Hoppas detta också kan vara ett litet tips till en X-tra julklapp!!