Summa sidvisningar

måndag 10 augusti 2015

Välkomna till Vissa och Berätta måndag!!


Bloggen dit du kan länka till och vara med och inspirera oss alla med både nytt och gammalt tidningtips boktips eller allt om står våran hobby nära!!
 
 
 
 
Helgen har jag ägnat åt att städa bort men också röja fram....tyger prylar scraps..... Detta skulle gjorts tidigare i sommar men allt blir ju inte som man tänkt sig. Hur som helt så är det skönt inför höststarten att ha ordning på sina saker och tyger!!
Härliga tyg serier i en låda om väntar på att få visa upp sig i en quilt!!
 
 
 
 
Veckan har varit så skön och varm Rutkocken har fortfarande semester medan jag då oftast står i grytorna eller brygger kaffe för ju finare väder ju mera besök får vi , vilket är mycket trevligt.

Vi har också börjat att promenera allt för att få bort den trötthet jag gått länge med nu och några härliga cykelturer har det också blivit så äntligen så börjar livet bli som vanligt igen!! Och det är dags!!för i veckan har vi SYstart i båda mina grupper.

Jag har också hunnit att sy några quilttoppar under veckan  tyvärr får ni vänta lite innan de blir klara för ibland fattas det en tygremsa eller tyg till en kant eller även bakstycke tyg har varit problem. Men just problem är till för att lösas!!och goa Anna finns alltid för mig och springer till posten med paket!!


Nu hoppas jag att ni vill vara med och länka och berätta om eran vardag eller visa upp något spännande på Visa och Berätta måndag den  97:de gången!!! /Bambi