Summa sidvisningar

torsdag 19 juli 2012

Torsdag!!Snart är denna veckan också slut,,,våran utställning i KviltSYstrarna  närmar sig med stormsteg.Under natten så har ett regnoväder dragit in,,skönt det var inatt!!,,flickorna sover hos grannen i deras friggebo.
Jaaha så är livet i stort här i Viken ,hos oss!!
På menyn står stor ärtsoppelunch med tillbehör...pannkakorna gräddade jag igår,,,viss tvåbentamöss med långt hår var framme och norpade en hel del.Tror dock det räcker till oss ändå.
Från Borås har några bilar börjat rulla hit ner, för att vara med på denna traditions lunch som vi har varje sommar.

Igår var det tvätt som gällde,från våran semestertripp,,lukkekanter blev sydda på altanen i solen...alltså en helt Ok,,sommardag.

Min löpare som blev färdig igår och som jag skulle visa idag...hamnade i ett kuvert och brevlåda innan jag ens hann blinka.Nu tror jag att den kommer på bild på en annan blogg och då får jag väl tanka hem den och visa upp den en annan gång.
Så kan det bli när jag bara springer iväg,,kanske dax att stanna upp och tänka efter och ta det lite lugnare!!!!((Så här såg den ut halvfärdig!!på strykbrädan.))Det verkar som det börjar ljusna upp på himmelen  och det tackar vi för ,,med tanke på våran lunch i em.,,är ju sååå mycket lättare när man kan sitta ute och äta,,,och så är det ju sommar också ,,eller hur??Även om solen kanske vill visa sig..så hoppas jag att altanen torkar upp och långbordet kan dukas där!!


Kramar til Er alla!!!!