Summa sidvisningar

lördag 16 november 2013

Paris -Mexico-Barcelona!!


En tripp som heter duga om man fick åka runt till dessa platser.
Nu är det tyvärr inte så men jag hoppas ni kan njuta ändå av dessa mönster och quiltar här idag.


 
 
Men om ni fick välja?? Paris??

 
 
Mexico

 
eller Barcelona??
 
 
Som ni ser är det tre helt olika quiltar men också tre helt olika mönster vilka som ni tycker bäst om här behöver ni inte kommentera om ni inte vill ,,men det vore jätte trevligt att höra  om era resplaner men också om quiltarna.
 
Kanske  vill ni inte åka till några av dessa platser utan har er lilla egna plats ,,berätta gärna om den så kanske den också får ett mönster i en quilt!!
 
 
Min förkylning vill inte ge sig  så idag  har det slagit lock för ena örat och mina bihålor är det helt stopp i tyck inte synd om mig för det gör jag så bra själv.....
 
Jag kan berätta att min hjärte quilt i rufs tekniken tvättade jag själv igår och centrifugerade i vanlig maskin och den blev SÅ fin...precis som jag ville ha den  och det gör mig så glad .Skall nog försöka få den tumlad ändå tror jag.....och då få bekräftat om den bli ännu mjukare.
((Den blev så mysig att jag nu  är jätte sugen på att sy en riktigt stor gosse quilt till mig själv!!!)
 
Solen gör det bästa för att tränga genom de gråa molnen och vi kanske får en härlig lördag tyvärr blir det ingen promenad för min del pga av förkylningen men en tripp till min Janome får det alltid bli....
 
Bambikram till er denna lördag!!