Summa sidvisningar

måndag 11 augusti 2014

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!Tänk det är måndag igen så roligt för idag så får ni visa upp era fina bloggar och alster ...gamla som nya ...huvudsak är att ni är med och INSPIRERAR oss alla.
Förra veckan kom vi upp till 16st men idag och imorgon då länken är öppen så hoppas jag på ännu flera  som vill var med och länka.Vädret har ju varit med oss i veckan både regn och sol och temperaturen den har sjunkit några grader =SY väder.

Själv har jag sytt en del och om ni går tillbaka på min bloggsida så kan ni se vad jag sytt i veckan ...om ni inte givetvis följer mig varje dag.Till alla er som gör det så tackar jag er för ni är min vitamin injektion som jag får dagligen och den INSPIRERAR mig så utan er så blir det  ingen blogg......

I helgen med avbrott för lite besök då och då så har denna quilten  kommit till....Min quilt från sommaren 2014 som symboliserar den fina sommar vi haft med en stor SOL!!

 
 
 
 
 
För det är så jag kommer att minnas våran fantastiska sommar. En stor sol varje morgon när man stiger upp!!Hur har du upplevt den??
Nu är det ju så att gula tyger är inte min färg egentligen men ....och vid min utflytt för ett tag sedan på altanen och då  vevade jag  dessa tumblers ....

 
 
 
 
 
 
Så hade jag ju helt plötsligt så mycket mera gula tyger än jag visste.Nu är de vevade på min Accu quilt Baby Go och då är ju halva jobbet gjort och fort går det.Sedan är det ju bara att sy ihop dem och vips så är toppen gjord och så vet ni fortsättningen.... och tänk de räckte till en helt ny gul quilt!!

80x115 cm är måttet eller 31,5x 45,1/4 inch , Yli tråd till quiltningen och 80/20 vadd emellan och Bambi är nöjd!!

Nu väntar jag på er mina vänner och Era fina bloggar med era alster och jag hoppas eran sylust är tillbaka så VÄLKOMNA till Visa och Berätta måndag och INSPIRERA!!

Bambikram!!