Summa sidvisningar

fredag 7 december 2012

Sovmorgon!!
Ett fatastiskt  år ligger bakom oss ,,för oss  som gillar att klippa isönder tyger och sy ihop igen!!!Vi quiltare som bor här i Varberg ,,eller som syr här hos mig, hade julavslutning i går .

Lite resume över året så var vi på många stora syträffar tillsammans,,Det började i Mars hos Anna,,,med sin stora quilt och inspirations dag i Förslöv,,sedan åkte vi ju till Danmark i Maj  och NQT,,i tre dagar var vi borta,,,och i höst ,September,,så var det Quiltköping,,över dagen för de mina.Själv var jag där hela helgen,,och fick verkligen inspiration av er och fick träffa så många av er  personligen också......Detta var SÅ roligt.
Våran agenda här i Viken har också varit enorm,,var fjortonde dag träffas vi och syr...oftas med ett tema.I juli månad varje år så har vi våran gemensamma utställning i Fiskarnas hus i Trälövsläge.Just nu håller vi på med vårat vinsttäcke inför sommrens utställning,,,och det blir såååå fint,,,,ojoj....jag är så nöjd,,enkelt men så fint!!!

Det blev inte ett stygn sytt för mig igår,,men vad gör det,,vi hade ju en fantastisk sydag,,,,som på kvällen slutade i smörgåstårta!! 
 
Elsie hade med en gammal julquilt och hängde upp,, för att få upp stämningen lite extra.Gammal och gammal ,,vad gör det ,,,lika fin idag,,,tycker jag iaf.
Tror hon har sytt den en gång på RT:s kurs på Löftadalen.

Jag vill här och nu tacka än en gång tacka för dessa presenter som jag fickav mina töser  igår,,,Glöggen den är inte så dum att få njuta av idag,,för det är så kallt och rått här,,men så är det ju också min första dag på jullovet,,den startade med sovmorgon..och nystekt bacon med ägg till frukost.Ingen dum RUT kock jag har!!


Fredagskramar från Bambi.......Var rädda om ER!!!!