Summa sidvisningar

fredag 31 januari 2020

Finish it up Friday!!

     Tänk när man är iväg på semester i två veckor och sedan kommer hem är årets första månad nästan slut. Och allt känns bara som hur blev det så. Jaa dessa dagar som försvinner såå fort lite ruskigt är det.Men som lite äldre tonåring så gäller det att hänga med i svängarna.Det tycker jag att jag gjort för jag har ju dessutom hunnit med Annas utförsäljning i helgen och två långa sy dagar nu i veckan med mina Varbergs grupper.Så viss har jag gjort mer än latat mig i solen.

I mina grupper har vi sytt ett fantastiskt roligt mönster av scraps .Det hela blev ett litet kort mysteri från min sida och mina töser blev inte glada för de vill gärna se och veta.Men vid detta tillfälle så fick de bara en material lista och inget mer.


Som tur var så  de tinade upp och sýdde och faktiskt så tyckte de att det var himla rolig teknik....Vi sydde sydde och skar och sydde igen och därefter blev det minst 5 st olika mönster.Nu skall det bli himla trevligt att se vilket mönster de väljer att sy något mera utav .Detta hoppas jag få se om 14 dagar då vi träffas igen.

Mitt första bidrag av ett av  mönster blev dessa grytlappar som fick bli fredagens klara alster.
Önskar ER alla en härlig sy helg!!Bambi