Summa sidvisningar

tisdag 26 maj 2015

Vårens sista!!!!
......QUILTCAFE´ går av stapelen  här i Apelviken hos mig idag.
Alldeles strax skall jag åka och göra i ordning inför våran träff och jag längtar så !!!Just sådana här träffar har jag drömt om i många år och sedan ett år tillbaka har jag haft tid och anordna dessa då och då och jag tycker de har varit så givande!!
Ett enkelt sätt att träffas byta ideer och inspirera varandra eller bara njuta!!
Det är så roligt att många av de som har kommit tidigare och kommer även idag har åkt många mil för att komma hit till mig.
Så nu hoppas jag bara att jag lever upp till deras och alla andras förväntningar.

På mitt program idag står först en vaddskola där vi alla skall få en genomgång av alla dessa olika vaddsorter som finns och vad de passar bäst till och kanske lite flera tips av Anna Bengtsson som håller detta föredrag.

Vidare har hon också med sig sina  nyheter och godbitar från hennes butik (http://butikenannalunda.se )
Detta skall bli så spännande för nu var det ett tag sedan jag besökte henne och jag är alldeles övertygad om att det fylls på rejält.

Sedan skall de som kommer idag få sy en remsquilt med flätmönster  som är dagens tema och det är givet att detta är frivilligt De som nu vill sy av detta mönster får gärna bara sy ett block eller en hel quilt det är  upp till var och en.
Men att testa är alltid trevligt tycker jag och spännande!!

Sedan står också en fika med smörgåsar på matsedeln och lite start och avskedskaffe!!

När väl dagen är till ända är det dags att tacka alla och då min gästföreläsare lite X-tra och istället för en blomma så får det bli det här...... 
 
Detta får bli en liten tjuvkik för er  eftersom jag vill att det blir en liten  överraskning och då från  den Charm Pack jag visade för någon vecka sedan som heter Ambleside och kommer från Moda!!


Bilen är nu färdig packad och mina väskor är fyllda med allt från plåster till  kaffe som man inte får glömma en sådan här dag!!Bambikramar till ER alla och glöm inte Visa och Berätta måndag som fortfarande är öppen ända till midnatt!!

http://conniekresin.com
http://quiltstory.blogspot.se
http://ihavetosay.typepad.com