Summa sidvisningar

söndag 9 oktober 2011

Hur tänkte jag????

Ja det kan man undra????Snälla skratta inte!!Har gått och våndas om jag skulle lägga ut denna rems duken ,som nog är sydd en gång på 90-talet.Nu är det gjort,,och jag frågar mig fortfarande ,,hur tänkte du  ,när du sydde denna duk??
Något svar finns  inte.....
Tygerna kommer från Borås Wäferi samt Ellos och så har det smugit sig in ett Amerikanskt också...På den tiden kunde vi köpa kilovara och prover för en liten peng,,då var vi bortskämda må jag säga, vi Boråsare.Några Amerikanska quilttyger fanns inte ,, men tillslut så började Skroten och Birgitta i Fritsla att ta hem lite av den varan.
Vi som quiltade då var nöjad med dessa tyger och speciellt priserna.Borås Wäferi sålde kilovis sina gardin och påslakanstyger...och där var det nästan ""slagsmål"" om dem när de kom in till  butiken.
Ellos hade på den tiden försäljning i Knalleland och oftas så fanns det mängder med metervaror de sålde ut!!
Ja det var tider det!!!

Idag är jag nog glad åt ,,  tycker jag  själv,, att jag utvecklats lite  inom våran hobby.Hoppas inte mina sydda saker ser lika fula ut idag,,,kanske kan  vi kalla det nostalgi,,eller ev retro.....Vad det än är ,så är det en hemsk duk.Dessutom blå!!
Varför jag sparat den ,,,jo den låg som skydd bland en del krukor jag har i mitt förråd.Tror fr.o.m nu att  jag skall sluta vara ekorre!!!!

Söndagskramar på ER alla!!