Summa sidvisningar

måndag 11 juli 2016

Måndag!!
Och varmt välkomna till...
Nr 144!!      Idag skall jag "hänga" ut mig och visa .....ni får gärna diskutera och skratta åt.... min fantastiska quiltning jag börjat med!!!
Jag kan iaf. vara stolt för de pebbles jag säkert är alldeles ensam över att ha skapat.Alltså mitt alldeles egna mönster!! Det ni....Men när alla pebbles är klara i de vita melonerna ( ja så heter detta mönster!!) hur går jag då vidare ?? Vilket mönster skall jag använda och fortsätta med ??? Ingen aning faktiskt och tur är väl det för nu tryter min vita quilttråd både Magnifico men också Aurfil tråd.Så  då kan jag kanske få lite tips av Er om ni har tid nu på semestern ???
Skall jag kanske t.o.m byta färg på tråd på de färgade tygerna ????Hur tänks det där ute ni som kan och har varit aktiva ett tag??
Tidigt på morgonen har jag gått upp för att pebbla... Och tänker ha denna gamla quilt för att testa min nya sömnad. Den har legat länge och väntat på att bli helklar och till quiltens förvåning så får den nu  fler sömmar!!


Detta var min Inspiration om man du kan skryta med detta denna måndag  till Er och nu är jag så nyfiken vad ni har att inspirera men också länka!!!