Summa sidvisningar

måndag 4 januari 2016

2016:s första Visa och Berätta måndag!!Varmt välkomna till den 116:de Visa och Berätta måndag men dock bara årets första!!

 Egentligen hade jag tänkt visa lite sydda alster från förra året idag men se det var inte så lätt att bestämma vilka jag skulle ta med ..det finns liksom en del att välja på.


 Så jag bestämde mig för att försöka inspirera er med det här eller skall jag vara riktigt ärlig så har jag också blivit inspirerad dels av mig själv från gårdagen blogg och i samband med detta hittade jag ett inslag från Karin Ekman på Face Book och i gruppen Frihandskvilta i Grevie som hon visade där.
Och vad var mer naturligt trots att vi mannen och jag skulle ha en mysdag att ta några timmar tillsammans med min symaskin!! och sy dessa små Mug Rugs...

Nästan en kopia men bara nästan.....men på mitt skärbord låg bara dessa två små tygbitar och då fick det räcka. Tack Karin för några timmars symys och tack vare din inspiration.

 Karin har bloggen http://eliotsyr.blogspot.se och där mina vänner finner ni mycket fint och välsytt!!
Idag hoppas jag att ni har mycket att visa upp gammalt nytt halvklart eller på G...vad som helst är så välkommet att länka hit och ni alla läsare kommentera gärna våra bloggar och alla de som länkar.

Ett ord betyder så mycket skall ni veta!!