Summa sidvisningar

tisdag 7 januari 2014

Rekord!!Tusen tusen tack till Er alla ,,,året inleddes med besöks rekord ,,,att så många av er tog er tid att länka till Visa och Berätta igår!!Fantastiskt!!
För att ni vill visa upp era fina bloggsidor men också Inspirera oss alla!!!
Min länk är fortfarande öppen ända fram till midnatt ikväll,så passa på och var med!!!Denna länk kommer att vara öppen varje vecka måndag och tisdag där du kan visa upp och inspirera oss med allt quiltrelaterat du har .....gamla bilder nya producerat ,mallar ,tidningar o.s.v.


Idag så är det den första riktiga vardagen och de flesta av oss går tillbaka till jobb och skola.
Min symaskin skall få  gå varm idag och jag skall fortsätta att plocka fram mina sysaker....

Igår så röjde jag lite i mina gamla och då menar jag gamla tyger...slänga eller behålla??Det är ju alltid frågan och som ekorre så har ni svaret. 
ca 130x150cm eller 51x59 inch
 
 

Gamla röda jultyger bara låg och skräpade i en korg och under en stund på kvällen igår sydde jag samman alla dessa(ful) tyger och i blandade kvalitet till en stor kaka.
Jaha och vad skall jag nu ha detta till då,,,,,vet faktiskt inte......
Kanske kan det bli en baksida till en annan quilt eller kanske kan jag skära i sönder det igen och sy ihop till ett annat mönster....eller???
Ja den som lever får se.

Hur som helst så har ekorren varit framme och räddat dessa remsor från soptunnan.....om det är smart eller inte det bedömer ni själva!!

 Länkar gör jag idag till  http://conniekresin.com
http://quiltstory.blogspot.se

Bambikramar till Er alla!!