Summa sidvisningar

torsdag 15 maj 2014

Förvaringar....

 

 

.....det får man ju aldrig nog av sägs det  och för några veckor sedan hade jag ju mitt första quiltcafe´ här i Varberg/Apelviken.
Hos oss då var då vår egna Sue Daley /E. Månsson och visade handsömnad från Sues  serie.
Nu behöver jag nya förvaringar till detta!! och då några stadiga sådana ,,,därför passade mina "frimärken"" alldeles utmärkt att använda.

Tetra pac är åter lite poppis att sy och det är så roligt .Förr i världen ,,,ja jag har varit med i några syår nu ...så sydde man ju tetrapack bl.a som hönor och då med två log cabin block!!

I påskas sydde vi här i Varberg påskkycklingar till björkriset också ett gammalt mönster som blev poppis igen och dessa är så himla gulliga tycker jag.(och roliga att ge bort!!)

 

 
 
Men nu till mina förvaringar...och min alldeles egna tetra.....som är dagen INSPIRATION från Bambi!!


 
 
Så här blev de och dessa är nu fyllde med mallar sax lim och den nya tråden till detta Super Bobs  min lilla skärmatta och kniv....ja ni vet!!

Det var många av er igår som blev positivt glada över detta sy och skär sätt som man gör till "frimärkena"" ,,roligt att ni gillade det hela och en dag så lägger jag ut bilder här på hur man gör ,,,men det är ju egentligen så svårt och jag tror ni gissat det redan med mina få meningar igår.

Stadigt ..jo det blir det beroende på vilken vliselin man använder ,,,men får man tag på den tunna vliselinen  så blir det inte så farligt .
Många av er använder ju viledona i er nessar och detta blir något liknande beroende på vliselinet!!
Dessa frimärken passar bra till bokomslag väskor eller necessärer och jag har faktiskt sytt en barnquilt också med detta mönstermen då med lite större kvadrater.

Kelly Young får en länkning från mig idag ... http://myquiltinfatuation.blogspot.com

och alla mina läsare  önskar jag en härlig (SY!!)dag!!!!!Kramar från Bambi