Summa sidvisningar

måndag 15 februari 2021

Show and Tell Monday!! Nr 422

 Äntligen så har solen visat sig på den bästa sidan denna helgen Trots det varit ruskigt kallt så har denna gula lyst så gott på altanen och som  ni säkert förstår  så har den första kopp kaffet intagits och njutits av.

Lördagen tillbringade jag hos Konsthantverkarna och då var det också soligt och faktiskt så var det många som vågade sig ut Trottoarerna är ju lömska och hala och så har vi ju denna pandemi.Men som sagt många trotsade detta.


Igår på Alla Hjärtans Dag var jag på posten och hämtade ett stort paket med beställda tyger men också en hel serie i Tildas nya kollektion .Hjälp så fina blir alldeles matt!!!Så vi som syr på torsdag kan ju bara få njuta och planera om man gillar dessa romantiska tyger  till otroligt vackra alster.


Till idag så kommer ytterligare ett par grytlappar occh även dessa är sydda i en tidigare serie Tilda tyger.

Som ni förstår och vet vid det här laget så kommer tyger och material från Butiken Annalunda. 

Ni som följer mig på Bambi syr och Berättar en Grupp på Face Book där har jag en utmaning om gäller att sy en necessär denna veckan och sedan lägga ut och visa.

Många har lagt ut tidigare sydda necessärer och inspirerat med i gruppen Så välkomna dit du med och sy eller titta!!Eller varför inte göra båda två sakerna!!


Bambikram!!