Summa sidvisningar

fredag 17 augusti 2012

En underbar dag!!Som ni ju såg var det Systart igår ,,här i Viken,,första gången för terminen hos mina Apelquiltare,,och på kvällen var det anrda gången vi i KviltSYstrarna som träffades.
Och vilken rolig dag vi hade,,det är ju fantastiskt,,hur kul man kan ha!! OJ;OJ....härligt!!

Apelquiltarna är en dag grupp,,och vi slutar vid 14-tiden.,,och KviltSYstrarna  en kvällsgrupp.Ända till i går......då avlöste hungriga Sytjejer varandra.
När de ena gick kom de andra....ja detta är sant .Vi sydde från kl.14-21 i ett sträck och då kan jag tala om att symaskinerna gick på högvarv!!!!

Efter vårat styrelsemöta som vi ""puttade"" in .....ihop med en kopp kaffe,,kom majoriteten fram till att vi skall fortsätta med KviltSYstrarna hos mig här i viken ,,,,istället för stan...och det innebär lååånga ,,härliga sytillfällen ,,,kanske kan vi  beta av alla UFON som vi har......Nej inte bara gamla quiltar utan här skall det minsann Sys nytt också...Kan bara tala om att jag har fått en nystart med hur mycket energi som helst!!!!!!!!!

Om en stund skall jag åka in till Studieförbundet och tala med dem om våra tankar.Men först mina läsare skall frukosten fram,,,vi har just nu Norgefrämmat ,,,,och då får det ju bli lite extra!!Tyvärr prickade de in ett besök här ,,när min sydag var,,men så kan det ju  bli  ibland!!


Fredag idag,,,,,härligt,,,,Kram kram