Summa sidvisningar

fredag 10 januari 2014

Färdigt till på fredag!!

Att sy till fredagen och ha ett arbete färdigt är att av mina mål i veckan och detta mål är mycket bra att ha som ett riktmärke tycker jag .. och jag får då helfärdigt ett av mina alster ....
Denna tanke tycker jag ni ska ta med till måndagen istället då just ni får länka till Visa och Berätta,måndag.
Det skall givet inte vara någon stress men att ha lite press skadar aldrig....


Tänk vilken underbar hobby vi har ..hela tiden kommer det något nytt vi suckar efter och vill ha,,,just nu har jag fastnat för alla de fina vårtyger som kommer hela tiden .Tror att jag längtar efter de härliga färgerna nu i det grå och mörka väder vi har.


Jag bestämde mig att sortera och sy upp men också skära till alla ""konstiga""tygbitar som bara ligger och tar plats..och i veckan har jag ju visat mina kakor som jag sytt med remsor.
Min lilla Janne han har fått jobba och även hans kompis skärkniven...lite avundsjuka blev det för herr sprätt också som gärna ville vara med....och tyvärr så fick han också jobba när denna quilten kom till.
För lilla jag la många av blocken åt fel håll!!!!117x152cm eller 46 x60 inch.
 
 
Av några lite större  scraps bitar så skar jag till Whirligig block med mallen från Creative Grids och en stor bit av bakgrundstyg gick det åt.
 Bården är ifrån en av kvittorullarna jag hade liggande men just nu har det  tagit slut.(Dags att sy upp nytt igen!!!)
 
Denna scraps quilt är en  av alla ni kommer att få se i år för jag har tänkt att sy upp lite av de gamla tygerna emellan att nytt och fint som kommer och ta fram mina gamla mallar till dessa quiltar igen och testa dem på nytt.....
Jag kan berätta att det var jätte roligt att sy denna quilt av Whirglig mallen och jag är glad över att ha testat den på nytt!!
 
Idag fredagslänkning till :
 
 
Bambikram!!