Summa sidvisningar

tisdag 18 november 2014

Lite mera......
av gårdagens inslag får ni idag och visst är det en 3D effekt på snurrorna.

Glömde givet skriva det igår på bloggen men som snälla läsare ni är  så vågar ni fråga....och som ni förstår är svaret ja.
Denna teknik är absolut inte ny men det kanske är dags att ta fram den igen och visa hur fint (för det tycker jag!) den är.
Av de tyger jag hade så räckte det också till en Mug Rugs  som fick ut och åka med posten även den....Min löpare ser ni i gårdagens inslag. 
 

Hoppas min lilla Mug Rug kan vara en INSPIRATION till att sy ex. julklappar...eller en gåva istället för en blomma.
Apropå inspiration så hoppas jag att ni har kollat de bloggar som är länkade igår till mitt Visa och Berätta måndag ,,,fantastiskt INSPIRERANDE!!!!
Länken är öppen till midnatt idag så det finns tid att fylla på för vi behöver få  se och läsa om våran härliga hobby!!! Eller hur??


Idag är det dags igen för mig att länka till några utlänska bloggar och jag hoppas att ni följer med och tittar in på deras bloggar när de väl har vaknat där borta! Och givet följer med till de bloggar som sedan länkar och tittar in även på deras bloggar för jag kan lova det finns otroligt mycket att få med sig hem av underbara alster.

http://conniekresin.com
http://quiltstory.blogspot.se
http://ihavetosay.typepad.com


Var rädda o er....Bambikram!!