Summa sidvisningar

tisdag 25 mars 2014

Lite nytt idag!!
Vilken underbar dag vi/jag  hade igår både symässigt och vädermässigt!!
Vädermässigt så var det premiär här för bikinin och givet blev det också lunch på altanen...och det var så skönt!!!!

Symässigt så var det massor av INSPIRATION på min Visa och Berätta,måndag!!!!!Jag hoppas att ni alla tittar in på de länkande bloggarna!!!!!! och njuter av allt vackert att ge en kommentar är välkommet!!
Och så hoppas jag givet att det kommer några flera länkar från bloggar  idag för länken är öppen till midnatt ikväll!!
Jag vet att ni har mera att visa upp så tveka inte vi alla behöver lite godis att njuta av...för visst vill du också ha det .....och att hjälpas åt är inte fel.....


Rent symässigt idag skall ni får se ett (nytt) block som Amanda Jean(http://crazymomquilts.blogspot.se ) har INSPIRERAT mig till att sy ,,hon visade detta för ett tag sedan men nu på hennes  sista bloggsida innan hennes uppehåll blev  så visade hon åter upp detta men ni får se det i min version.


 
 
Jag är ju så där barnsligt förtjust att testa nytt och det är för mig så roligt ....och måtten till dessa rektanglar blev resten av min Jelly Rolls....Waterfront Park Rolls....och till mitten delen använde jag mig av min snöbolls mall.....
 
Jag kan berätta för er att det blir sista gången ni får se ett arbete med denna tekniken ,,,,
 
 
Idag så är det länkardag för mig och jag hoppas ni tittar in ni också och insuper ännu mera INSPIRATION på följande bloggar.
 
 
 
Själv skall jag efter jag tryckt på publicera slänga mig över mina nyinköpta tyger jag handlade i helgen hos Anna på hennes syhelg där vi alla fick så mycket inspiration att ta med hem och det gäller ju att sy upp ett prov block snabbt så man inte glömmer....eller???
Lite senare på förmiddagen hoppas jag det blir bikini väder ett par timmar igen!!Det gäller ju också att underhålla sin solbränna ,,så lite stressigt är/blir det.
 
Jag hoppas att ni alla har det gott och testa gärna det för mig nya blocket jag visar idag....
BAMBIKRAMAR!!!!