Summa sidvisningar

fredag 4 september 2015

Hello Friend!!

I natt har det regnat ordentligt men nu så skiner solen igen våran morgonpromenad ligger bakom oss och fredagen har börjat fantastiskt bra.

I förra veckan botaniserade jag i Annas butik och del det tyger åkte med hem och även denna Charm Pack som Anna sa ta den och sy något av den om du vill !! Så  idag vill presentera för er denna förpackning och mitt mål var när jag fick den i handen ...den skall med tillbaka till veckan.
 
 
 
Mitt mål är nått och jag kan nu även visa den här på Färdiga fredag!!
 
 
Charm Packen heter som ni nog förstår Hello Friend!! Ali Hall har designat för Moda.
Ett charmpack som innehöll bl.a 15st kvadrater med djur eller barnmotiv uti och då bestämde jag mig för att dessa fick bli mitt rutan i min quilt.
 
Jag har under en lång tid försökt sy upp quiltar som passar dessa färdigköpta förpackningar och rullar och varför gå ifrån ett bra koncept??
Så med lite fundering runt det hela bestämde jag mig för att sy det mönster jag fick ha med i Rikstäckets tidning förra året .
Det mönstret passar bra till ett charmpack men hela förpackningen räcker endast till 9 färdiga block .
 
Nu fattades det ju lite tyg och  med hjälp av scrapslådan och de reatyger jag hade köpt så blev denna färgglada quilt till och den passar bra  tycker jag till golvet och en liten baby!!
 
Storleken på quilten blev 78x117 cm eller 30,5x46,0 inch och eftersom den är färgglad så har jag även använt en glad melerad tråd från YLI.
Vadden är min favorit 80/20 .
 
Vill ni veta mera om detta block så visar jag gärna Er hos Anna och Butiken Annalunda imorgon då jag skall hjälpa henne med den sista dagen på årets Quiltrally!!!Och min quilt finns  också där det lovar jag.
 
 
Ha en bra fredag mina vänner och följ gärna med  till följande bloggar som jag länkar till idag och njut och bli inspirarad!!
 
 


  
 
 
Kram från Bambi!!