Summa sidvisningar

lördag 28 januari 2012

Januaris utmaning!!!

Som deltagare av olika sy träffar brukar jag ju alltid försöka inspirera med att vi ska ha roligt runt vår hobby.Att få leka och drömma sig bort i sin egna lilla värld ,,är ju bara såå mysig.Ibland så orkar man inte sy eller har tappat lusten..och vad gäller då ?? Joo. att ta fram en bok eller quilttidning ,,bläddra .läsa o drömma..då tror jag att lusten återvänder och tar fart.För även här kan man ta med sig sin lek och fantisera.

Därför ar det X-tra roligt nu när Maria,,http://majasparadis.blogspot.com, har lagt ut denna lilla utmaning till oss...att varje månad sy efter ett mönster i en quilttidning!!
För visst är det så ,,att vi köper tidningar och tycker att oh, vad fint detta mönster är ,,men sedan glömmer vi av det och syr inget av detta!!


Så var det för mig igår,,förkyld ,,dassig och trött.Vad gjorde jag då......JO,,tog fram den nyaste nr av Quiltemagasinet..och fantiserade ,funderade och gick loss!!!
Trots hängigheten blev det två underlägg..kanske inte det bästa jag gjort ,men vad gör det....jag trotsade förkylningen och hade riktigt kul en stund!!!

Dessutom fick jag till det ,tyckte jag,,och tog med hjärtan ,förra årets utmaning...Två flugor i en smäll!!!

Nu får vi inte spilla när vi äter, mannen och jag ,,men dessa kommer att bli så mysiga att duka på ,,när Alla hjärtans dag kommer!!!


Lukkekanten skall jag nu sätta mig och hand sy ..så väntar jag bara på att få duka med dem!!

Ha en mysig lördag ,,Kramar