Summa sidvisningar

fredag 21 november 2014

Färdigt till idag ...fredag!!!
Denna veckan har varit en otrolig vecka och som en sy vän sa igår vad du firar Eva....och visst gör jag detta men bara bokstavligt!
För veckan har varit tuff mycket har blivit sytt och vädret har ju tryckt ner oss alla tror jag i skorna detta gråa och våta!

Men fira har vi gjort och det är ju TACK vare er läsare som fått mitt räkneverk fick slå över till en halv miljon läsare,,fantastisk siffra och detta ville ju Anna och hennes  Butik Annalunda fira  här hos mig.
Så ni som vill vara med och fira/tävla titta då in på onsdagens inlägg följ bara reglerna där eller så mailar ni mig!!
Dessutom på Face Book på Butiken Annalundas sida ligger också en tävling!!! titta in .....

Nu till våran hobby!!Idag är det ju fredag och faktiskt så har jag flera alster att visa upp som är klara men det blir bara en idag..
Under hösten har jag försökt sy klart alla halvsydda saker som jag haft till provsömnad vid kurser eller  demonstrationer...
Detta känns så skönt!!!För nu börjar jag se ett slut....

Inför en demonstration för några är sedan och mallen Twister sydde jag långa löpare för att ha och sedan skära i sönder...de flesta av den är ju klara och de har ni sett under hösten...men idag så... 
 
fick just denna löpare vara hel med sina 5x5 inch kvadrater.
Alltså en helt vanlig löpare 50x150 cm eller 59x19,5 inch och en himla samling med gamla jultyger.
Tror  att denna löpare kommer att göra sitt jobb på ett köksbord trots de äldre ""ful""tygerna ......Nu är den iaf klar och min blogg med denna löpare länkar jag idag till följande bloggar..


http://crazymomquilts.blogspot.se
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca

Kramar från Bambi!!!