Summa sidvisningar

måndag 23 maj 2016

Välkomna till Visa och Berätta måndag nr 137!!Även om mina sygrupper här i Varberg har gått på sommarlov så har inte jag gjort det kan jag säga !!För här sys det som aldrig förr och mycket av det jag håller på med är en hemlighet!än såklänge.

Närmast så väntar en sydag med Ingrid Hult och där ska hon lär oss att quilta för hand.Bättre lärarinna kan vi nog inte få och denna dag har vi väntat på!!

 Sedan några dagar efter detta skall jag ha ett quiltcafe och inför detta håller jag på med något nytt som jag vill visa och kanske locka de anmälda med att testa under sommaren. Vidare till detta cafe kommer Anna med sin butik och hon har alltid något X-tra med sig också,,,sedan grädden på moset blir en härlig sprudlande överraskning som jag är så jätte glad över.


I slutet av Juli så har vi KviltSYstrarna våran årliga utställning..i år är temat Sol Vind och Vatten och ny lokal har vi mitt i stan och i Lotta stugan.

 Som sagt även om vi har lov så händer det en hel del  här i Apelviken så ingen rast och ingen ro här inte!!Eller så kan man också säga detta är mitt sommarlov!!!
Åter får ni se en löpare och då med Quick Curve Ruler linjalen och materialet till denna är sådant jag visat och skurit sönder på olika event och sparat och nu syr jag ihop mina kurvor istället för att de åker i soporna. Kanske passar denna löpare hos någon vem vet!!

 Vad jag vet är i alla fall att jag är så nyfiken på vad ni där ute sysslar med syr ..läser eller planerar kanske håller ni på något nytt objekt??
Så nu hoppas jag att ni alla vill vara med och inspirera oss och länka eran fina blogg och alster till Visa och Berätta måndag nr 137!! Tack och välkommen säger Bambi